SOCIABILI-T COACHING

Instagram is een geweldige manier om een community te bouwen, contact te maken met je publiek, nieuwe mensen te bereiken en leuke content te delen. Maar als je een zakelijk account hebt, wil je Instagram ook gebruiken om te verkopen. Door een paar eenvoudige strategieën in te voeren, kun je je Instagram account niet alleen als sociaal platform gebruiken, maar ook als verkoopplatform.
 
Je bent er klaar voor om meer klanten aan te trekken en een grotere impact te maken. Om levens te veranderen. Om non-stop klanten aan te trekken en je onderneming te laten groeien.
 
En diep van binnen weet je ook dat je het kan. Misschien weet je niet waar je moet beginnen…
 
Dan is dit voor jou!
 

90 min strategie sessie

Wil je Instagram inzetten om meer klanten aan te trekken? Zoek je iemand die je aan een succesvolle strategie helpt en die je laat zien hoe je van je volgers klanten kunt maken?

We got you!

Wij helpen je met al je vragen rondom Instagram marketing, personal branding en het ontwikkelen van converterende content.

Wat moet je doen?
  1. Meld je hieronder aan. Op die manier kunnen we zien hoe wij je kunnen helpen. We nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.

  2. Het kan zijn dat wij nog extra vragen over je business en je doelen hebben. Als dat zo is, sturen wij nog een e-mail, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op de strategie sessie.

  3. De online sessie duurt 90 minuten. Hierin bespreken we hoe je een succesvolle Instagram strategie moet implementeren en beantwoorden wij je vragen. Aan het einde van het gesprek weet je precies welke stappen je moet zetten.

  4. Na de sessie ontvang je een replay van het gesprek, zodat je het kunt terugkijken. Mailen met aanvullende vragen mag ook!

De investering is 99 euro excl. BTW.

10 weken: 1-op-1 Coaching

Je hebt al een aantal stappen gezet in op Instagram, maar je weet dat je tot meer in staat bent. En je weet ook dat je iemand nodig hebt die met je meedenkt. Iemand die je helpt met bedenken van strategieën.

You’re in the right place!

Tijdens de sessies gaan we in kaart brengen waar je staat, waar je naartoe wilt en welke stappen we moeten nemen om daar te komen. Tussen onze gesprekken door houden we contact, zodat wij met je mee kunnen denken. We geven feedback en moedigen je aan!

Wat moet je doen?
  1. Meld je hieronder aan. Op die manier kunnen we zien hoe wij je kunnen helpen. We nemen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.

  2. Als wij ervan overtuigd zijn dat wij je kunnen helpen, plannen we een gratis gesprek in, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Uiteraard kun je alvast wat vragen stellen.

  3. Als we besluiten om samen verder te gaan, sturen wij je een intake formulier met nog wat extra vragen, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden.

  4. Om de week hebben we een online sessie van 60 minuten waarin we je problemen en onzekerheden gaan aanpakken. We tackelen strategieën om zo snel mogelijk je doelen te halen.

  5. Tussendoor houden we uiteraard contact.

De investering is 795 euro excl. BTW. Het is ook mogelijk om in 3 termijnen van 265 euro te betalen.

Voor wie?

Je bent net een onderneming gestart en het idee van een Instagram account beheren voelt als onmogelijke taak. Maar je hebt Instagram nodig, want je hebt gehoord dat je op die manier klanten kan werven. Maar waar moet je beginnen?

Je vindt het leuk om foto’s te maken en je hebt een passie die je wilt delen. Hoe kan je die passie omzetten naar inkomsten?

Sociabili-T helpt enthousiaste ondernemers en (aspirant) influencers met een open en eerlijke persoonlijkheid. Je weet wat je wil en wil doelgericht bouwen aan meer inkomsten en vrijheid. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees meer over de stappen die je moet nemen om dit te bereiken.

VOLG SOCIABILI-T OP INSTAGRAM