De pakketten

Uiteraard kan ik een eenmalige klus voor u verrichten, maar ik help u graag op regelmatige basis, zodat we niet alleen maar ‘brandjes blussen’, maar u structureel kunnen ontlasten. Dan kunnen we bouwen aan uw bedrijf en wordt er voor continuïteit gezorgd. Door het werken met pakketten weet u precies wat de kosten zijn. 

Wanneer de werkzaamheden toenemen of afnemen, kunt u eenvoudig switchen naar een ander pakket. Hoe groter het pakket, hoe voordeliger het bijbehorende uurtarief. Als de uren op zijn, is het pakket verlopen, dus u zit nergens voor lange tijd aan vast. 

Uiteraard ben ik ook per uur in te huren. Klik hier voor meer informatie. 

SOCIAL LIGHT

12 - 15 uur

Een klein pakket om mee te beginnen. Samen gaan we kijken waar de urgentie ligt en met welke taken wij u meteen kunnen ontlasten.

SOCIAL STAR

20 - 25 uur

We starten met een iets groter pakket, of breiden de uitvoering van taken uit en zorgen dat er een goede structuur komt. 

SOCIAL WORK

30 – 35 uur

Naast de structurele uitvoering van taken kunnen we processen en handige tools implementeren.

SOCIAL PRO

40 uur en meer

U heeft een professionele assistant tot uw beschikking, die meedenkt en waar u structureel op kunt bouwen.

Als u mij inhuurt voor werkzaamheden, of een eenmalige klus wil uitbesteden, gaan wij op basis van de bovenstaande pakketten aan de slag. U kunt mij b.v. inzetten voor een specifiek project. We spreken dan vooraf welk pakket het beste bij u past. 

Ik ben niet altijd fysiek bij u op kantoor, maar ik werk met name op afstand. Voor een goede afstemming van het werk en de voortgang houden we wekelijks contact via Skype, telefoon, Asana of mail. Indien gewenst kunnen we elkaar ook af en toe ontmoeten voor een werkafspraak.

Zoals hierboven beschreven is het (uur)tarief afhankelijk van de wijze waarop u mij inhuurt. Ik bespreek de mogelijkheden graag met u tijdens een vrijblijvende kennismaking. 

VOLG SOCIABILI-T OP INSTAGRAM

[jr_instagram id=”2″]