Download gratis het E-book

Ok… hier komt een dosis harde waarheid… In het leven kan je niet voor iedereen iets betekenen. “You have to pick and choose your battles” zeggen ze dan. Dit geldt ook voor onderneming. Het is heel belangrijk om al in een vroeg stadium te bepalen voor wie jouw potentiële klanten zijn.

Dus voordat je een Instagram account opent of je website bouwt, moet je weten met wie je gaat praten en hoe je je doelgroep moet benaderen. Anders schiet je alle kanten op zonder ook maar iemand echt te bereiken.

VOOR WIE?

Je bent net een onderneming gestart en het idee van een Instagram account beheren voelt als onmogelijke taak. Maar je hebt Instagram nodig, want je hebt gehoord dat je op die manier klanten kan werven. Maar waar moet je beginnen?

Je vindt het leuk om foto’s te maken en je hebt een passie die je wilt delen. Hoe kan je die passie omzetten naar inkomsten?

Sociabili-T helpt enthousiaste ondernemers en (aspirant) influencers met een open en eerlijke persoonlijkheid. Je weet wat je wil en wil doelgericht bouwen aan meer inkomsten en vrijheid. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees meer over de stappen die je moet nemen om dit te bereiken.

VOLG SOCIABILI-T OP INSTAGRAM