Ok… hier komt een dosis harde waarheid… In het leven kun je niet voor iedereen iets betekenen. “You have to pick and choose your battles” zeggen ze dan. Dit geldt ook voor ondernemen. Het is heel belangrijk om al in een vroeg stadium te bepalen voor wie jou onderneming geschikt is.

Dus voordat je een Instagram account opent moet je weten met wie je gaat praten en met welke strategie je ze kunt benaderen.

Download NU!

Wil je weten met wie je praat, zodat je effectieve Instagram strategie kunt bepalen?

  We respecteren je privacy. Uitschrijven kan op elk moment.

  Hallo! Ik ben Taisy

  Instagram coach & Strateeg

  Wie ben ik?

  Ik help consultants, freelancers, en service professionals, die strugglen om Instagram te gebruiken om hun doelen te bereiken. Door hun persoonlijkheid, stem en verhalen te highlighten hebben ze meer inkomsten en maken ze een duidelijke impact bij hun publiek.

  Waarom is Social media belangrijk?

  Instagram is een geweldige manier om een community te bouwen, contact te maken met je publiek, nieuwe mensen te bereiken en inspirerende content te delen. Maar als je een zakelijk account hebt, wil je Instagram ook gebruiken om te verkopen. Door een paar simpele stappen uit te voeren, kun je je Instagram account niet alleen als sociaal platform gebruiken, maar ook als verkoopplatform.