HELP! IK BEN EEN MICRO-INFLUENCER!

MICRO INFLUENCER

HELP! IK BEN EEN MICRO-INFLUENCER – Vanaf vandaag zal Campbell Blair elke week haar stem laten horen. Campbell is een micro-influencer die het vak heel serieus neemt. Ze neemt je mee in haar wereld en laat je zien hoe glamorous het leven van een influencer is. Vandaag stelt ze zich even voor en vertelt ze wat haar passie is. Wil je iets aan Campbell laten weten? Zet het in de reacties onderaan de blog en je kunt haar ook vinden op Instagram.

Campbell Blair is my name...

Ik zal mezelf allereerst voorstellen. Aangezien ik nog niet het succes heb behaald die ik graag wil behalen, zal ik dat nog moeten doen!

Ik heet Campbell, Campbell Blair is mijn volledige voor en achternaam en nee, het komt dus niet van de bekende serie “Gossip Girl”. Al ben ik er wel erg fan van! Mijn moeder is van Engelse afkomst, en dat maakt mij van “dubbel bloed”! Naast series kijken en online shoppen heb ik ook een nerdy passie: ik hou van editen. Filmpjes in elkaar zetten en spelen met het geluid. Ik kan uren in mijn kantoortje vertoeven. Vaak tot heel laat.

Hoe het allemaal begon

Filmpjes, nou ja eerder trailers, maakte ik altijd in iMovie, op een iPod Touch. Vanaf ongeveer mijn 11e levensjaar en verder dacht ik er nooit bij na. Deze passie liet mij in de steek (of ik hem) in de loop van de jaren. Puberen, je kent het wel. Toen mijn passie Hyves, Facebook en uiteraard 100 keer inloggen op MSN (in de hoop dat mijn eerste crush mijn naam zag verschijnen) was geworden, liet ik het editen in de steek.

Mijn nieuwe passies waren uiteindelijk wel de reden waarom ik vandaag mijn blog met jullie deel! Hyves bestaat niet meer. MSN wordt alleen gebruikt door 65-plussers als e-mail en Facebook wordt nu “Feestboek” genoemd in alle meme’s op Instagram.

Micro-influencer op Instagram

En daar heb je het al! Het oh zo mooie Instagram… Foto’s, Story’s als Snapchat, Reels als Tiktok en IGTV’s als YouTube. Geen wonder dat elke Millennial hier intens aan verslaafd is. Naast alcohol en “perkies” op feestjes zie je de meeste Millennial, Gen Z en upcoming Gen ALPHA (jaloers op de laatste naam. Daar behoor ik niet bij… dikke FOMO) met een smart Phone met de beste camera. Naast de dog filter van Snapchat, die iedereen zwaar heeft misbruikt in 2017-2019, is Instagram “the runner up” met misvormde neusjes en dikke lippen echt wel de winnaar onder de filters.

micro-influencer

Nothing but the thruth!

Als je het mij vraagt, draag je als content creator echt niet elke dag make-up en je haar in de krul. Zo’n filtertje is dan zeker fijn. Maar deze blog gaat niet alleen over het fan-girlen op top-trends en Instagram opties. Nee, deze blog is ook soms de harde realiteit en soms ook het verwerken van niet alleen persoonlijke set backs, maar ook als ondernemer en vooral als influencer. Ik zal proberen een eerlijke kijk te geven in mijn leven als micro-influencer en ik hoop hiermee een hoop vooroordelen en mythes weg te nemen. Een ding is zeker! Een influencer zijn is keihard werken.

Wil je meer zien van Campbell Blair? Volg haar op Instagram en op Youtube!

2 comments

  1. Campbell

    Ik vond het heerlijk om dit te schrijven, het word een blog met een grappige twist!

  2. janine louisa

    wauw mooi verhaal en snap zeker dat het hard werken is!
    maar je bent goed bezig jij komt er wel!
    ✨❤️

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.