Privacybeleid

Sociabili-T

Spangesekade 76b

3027 GK Rotterdam

KvK: 76661059

http://www.sociabilit.com/

Sociabili-T is opgericht om u te helpen met het bereiken van de ideale klant door gebruik te maken van digitale tools. Alle verkregen gegevens behandelen wij vertrouwelijk en zijn ten alle tijden voor jou inzichtelijk te maken. We verwerken uw persoonsgegevens alleen wanneer we dat volgens de AVG en UAVG mogen.

1. Persoonsgegevens

Wij verwerken verschillende persoonsgegevens die we ten alle tijde vertrouwelijk behandelen. Het gaat hierbij om de volgende (mogelijke) gegevens;

  1. Bedrijfsnaam
  2. Voor- en Achternaam
  3. Factuuradres en Vestigingsadres
  4. KvK-nummer
  5. E-mailadres
  6. Telefoonnummer
  7. Skypenaam
  8. Sociale media accountnamen
  9. Klantnummer, opdrachtnummer, offertenummer en factuurnummer
 
Hoe komen we aan uw persoonsgegevens?

We hebben bovenstaande persoonsgegevens van uzelf via de website, e-mail, of Sociale Media – aangeleverd gekregen.

2. Doeleinden

We verwerken uw persoonsgegevens alleen wanneer we dat volgens de AVG mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven.

Contact

Heeft u contact met ons opgenomen, per telefoon, e-mail, het contactformulier, of social media, dan hebben we van uw gegevens ontvangen. Deze verwerken we om te kunnen reageren op uw vraag of verzoek. Wij bewaren uw gegevens voor maximaal 5 jaar, zodat we u altijd goed van dienst kunnen zijn.

Nieuwsbrief

Als u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief, ontvangt u deze een paar keer in de maand. We verwerken daarom uw naam en e-mailadres om u informatie te kunnen sturen. De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt om contact op te kunnen nemen, zoals het beantwoorden van vragen of toezenden van documenten. U ontvangt alleen de mails wanneer u zich hier expliciet voor heeft ingeschreven. Wanneer u zich uitschrijft voor de mails worden de gegevens uit onze database verwijderd.

Offertes & Facturatie

Vraagt u bij ons een offerte op, dan verwerken we uw bedrijfs- en persoonsgegevens om een gerichte offerte te kunnen sturen. Als u ons een opdracht heeft gegeven, dan verwerken we de gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van die opdracht. Dat zijn in elk geval uw naam en e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn om een correcte factuur te kunnen versturen. Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren offertes, facturen en betaalgegevens 8 jaar.

3. Doorgifte
Ontvangers van persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet openbaar gemaakt of aan derden verstrekt, behalve voor zover ze worden opgeslagen op servers, waarvoor wij diensten van derden afnemen. Met deze partijen, binnen en buiten de EER, hebben wij verwerkersovereenkomsten gesloten om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen.

We delen uw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Hosting van onze website
  • WordPress
  • Boekhouder
  • Mailservers
  • Telefoondiensten
  • Betaaldiensten
  • Bezorgdiensten

Wij zullen uw gegevens niet doorverkopen aan derden.

4. Uw rechten

We informeren u graag over de rechten die u heeft en de invloed die u kunt uitoefenen op de verwerking van uw persoonsgegevens. Voor verzoeken kunt u altijd contact opnemen per e-mail via info@sociabilit.com.

Inzage

U kunt te allen tijde een verzoek doen bij Sociabili-T om uw gegevens in te zien.

Wijziging

Als u op basis van inzage uw gegevens aan wil laten passen, laten verbeteren, aanvullen, afschermen of verwijderen, kunt u hiertoe een verzoek indienen. Klanten kunnen via hun persoonlijke account op de website zelf ook een aantal gegevens aanpassen.

Bezwaar

Tegen de verwerking van uw gegevens met als juridische grondslag het gerechtvaardigd belang van Sociabili-T, kunt u bezwaar maken.

Gegevensoverdracht

Mocht u uw gegevens bij een andere aanbieder onder willen brengen, zullen wij uw gegevens verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm die door gangbare digitale systemen te openen is.

Intrekking

Wanneer wij gegevens hebben verwerkt op basis van uw expliciete toestemming, heeft u het recht deze toestemming in te trekken. Dit kan wel gevolgen hebben voor de informatie en diensten die wij u kunnen leveren.

Klachten

Heeft u klachten over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan? U heeft het recht uw klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

5. Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben verschillende maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen.

6. Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van onze website worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer u de website opnieuw bezoekt.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics. Via deze website worden er cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor ons. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Wij kunnen u niet persoonlijk herleiden. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google geen toestemming gegeven de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google is een Amerikaans bedrijf. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de EU-US Privacy Shield principes. De Google Analytics cookies worden 50 maanden bewaard. We hebben alle gegevens geanonimiseerd.

Social Media buttons

We willen het u graag zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. De meeste social media kanalen werken met cookies en houden zich aan de EU-US Privacy Shield Van de volgende social media kanalen gebruiken wij de buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

FacebookInstagramLinkedInPinterestBloglovinTwitter

Uitschakelen en verwijderen

Wilt u de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt u doen via uw browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe u dit kunt doen.

7. Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op u van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met u communiceren.