WAAROM MOETEN WIJ SAMENWERKEN?

Het doel is ondernemers te leren hoe ze digitale tools kunnen inzetten in hun dagelijkse bedrijfsvoering en ze daarbij te ondersteunen. Ik help ondernemers om tijd te winnen door te adviseren en/of taken uit handen te nemen of werkzaamheden te structureren of systematiseren.

Met deze tijdswinst en ondersteuning kunt u zich focussen op zaken waar u goed in bent, die u leuk vindt en waar u uiteindelijk ondernemer voor bent geworden.

Ik werk met name op afstand, vanuit eigen kantoor. Tegenwoordig kunnen bijna alle taken online worden uitgevoerd. We wisselen online gegevens uit via ‘de cloud’ en handige online programma’s. Tools als e-mail, telefoon, Skype, Asana en Dropbox zijn perfecte (communicatie)middelen. Ik zorg voor eigen apparatuur en werkplek. Indien gewenst of waar nodig zie ik de ondernemers op locatie.

VOORDELEN VIRTUAL MANAGENT SERVICE

Flexibele inhuur

U kunt mij op uurbasis of per week/maand inhuren. Werken op afstand en een gericht aantal uur inhuren, maakt het samenwerken enorm flexibel. U koopt precies in wat u op dat moment nodig heeft.

Geen extra kosten

Er zijn geen personeelskosten zoals sociale verzekeringen, ziektekosten, of verplichte premies. Ik heb mijn eigen apparatuur en werkplek en investeer zelf in ontwikkeling door trainingen en opleidingen.

Levert geld op!

Investeren in een virtuele business manager levert geld op. Vergelijk uw eigen uurtarief met dat van mij en reken uit uw winst! Ik verzorg de klus en u kunt deze tijd aan iets anders besteden: uw klanten, meer omzet. De investering verdient zich meteen terug.

Rust en tijd

Doordat ik taken uit handen neem, of projecten ondersteun, krijgt u weer rust en tijd om u te richten op hetgeen u mee bezig wil en moet zijn. Uw ideeën, plannen en strategie, de groei van het bedrijf, of meer tijd voor de mensen waar u van houdt.

Ik ben zelf ook zelfstandige ondernemers

Als zelfstandig ondernemer weet ik wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en dat daar ook taken bij horen, die u liever niet doet. Voor de één een 'last', voor de ander haar vak. Besteed ze uit aan mij.

VOOR WIE?

Enthousiaste ondernemers (zzp-er of klein bedrijf) met een open en eerlijke persoonlijkheid die weten wat ze willen en met mij doelgericht willen bouwen aan de (door)ontwikkeling of start van hun bedrijf, dienst of product. Die bereid zijn om taken uit handen te geven en mee te gaan met nieuwe (online) ontwikkelingen, om zich weer volledig te kunnen richten op waar zij goed in zijn en daarmee hun doelen en dromen kunnen realiseren.

VOLG SOCIABILI-T OP INSTAGRAM